Post by tejabarmeythin on Mar 9, 2022 3:53:34 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Niekedy, keď sa chcem prezliecť, nedovolí mi to a niekedy, keď stlačím tlačidlo pridať, aby som niečo získal, zobrazí sa pridanie A TOTO NEMÁM NIČ!😡😾 prosím opravte to.
Bolo to dobré, ale nákup to trochu pokazil, hlavne keď si chceme ušiť šaty. Nemôžeme vidieť videá iných ľudí alebo dokonca nemôžeme odpovedať našim fanúšikom.
Táto hra je veľmi dobre vytvorená hra, je tak zábavné vytvárať oblečenie a umiestňovať ho na falošnú webovú stránku, no zbavuje vás vašich šiat, ktoré ste vyrobili pomaly a pridali sa hneď na začiatku a niekoľkokrát po tom, čo si vyrobíte oblečenie, ale je skvelá hra
Táto hra je naozaj skvelá, ale ohodnotil by som ju vyššie, mám o tejto hre veľa nakopnutí, ktorá je naozaj smutná ako prvá, keď si hru stiahnem po niekoľkých týždňoch, vykopne ma z hry, ale ak mi tú chybu môžete opraviť v ostatných, ak sa to deje, bolo by to skvelé!
Veľmi sa mi páči hra, ale za niektoré aktivity si musíte zaplatiť. tiež nie je veľa možností výberu látok. okrem toho dobra hra
Dávam jej 3 hviezdičky, pretože načítanie trvá dlho a má toľko reklám, ale je to pekná hra, ktorú milujem, prosím, opravte tieto dva problémy, ďakujem!
Bolo by to dobré, ale problém je v tom, že ľudia požadujú veci, za ktoré musíte zaplatiť, potom sa naštve, že nemôžete vyrobiť to, čo chcú, a nemôžete si vyrobiť šaty, ale košele vyzerajú ako šaty, poviem vám, že ZÍSKAJTE Musíte zaplatiť nie niečo, čo zostane na mojom telefóne, prepáčte
Táto hra je úplne na hovno, väčšina vecí je zamknutá a musíte za ne platiť, myslím, prečo musíte platiť za vlasy a oblečenie Myslel som si, že hra je zadarmo a fanúšikovia stále žiadajú zamknuté oblečenie a potom môžete Nedaj im ani to, čo chcú. Táto hra je veľmi nudná a je to úplne na hovno, takže ak chcete niečo zábavné nainštalovať, nie je to táto hra. Ak by ste mohli niečo urobiť s tým, čo som povedal, bolo by to naozaj užitočné. Tnx
DIY Fashion Star - Design Game Rollenspel bwc
Toto je druhýkrát, čo si sťahujem túto hru, je taká úžasná, že si môžem vytvoriť vlastné košele, šortky. Je to úžasné.
Hra bola v poriadku, pretože bola trochu nudná, pretože musíte strihať iba oblečenie v dizajne, ktorý vám hra ponúka, a takmer všetko, čo si musíte kúpiť, aby ste využili všetky dané možnosti a ľudia sa pýtajú na veci, ktoré by ste si možno chceli kúpiť na začiatku. hry
Naozaj milujem túto hru. hneď ako začnete, môžete kresliť a nalepiť nálepky na nejakú látku a BAM úžasné šaty! tiež keď nahráte náčinie, získate toľko dobrej spätnej väzby a urobíte to šťastnými. Vrelo vám odporúčam, aby ste si túto hru a tvorcovia hry vrátili, ak môžete😁
Druhá najlepšia hra ktorú mám a je to super určite doporučuje.
Dive+ : World's Diving Community Sport nyz
Krásne a môžete sa obliecť k šatám
Polovica vecí, ktoré moji fanúšikovia chceli mať na svojom outfite, bola zamknutá a bolo potrebné ich priniesť, vlasy boli zamknuté, make-up si v podstate musíte kúpiť všetko v každej jednej hre, ktorú majú, len aby ste si to užili.
Páči sa mi to, ale môj dôvod je ten, že ostatné veci sú zatvorené a musíte za to zaplatiť ... Myslím, že to môže byť taká zábava, ak je všetko otvorené, čo je naozaj dobré, ale to je len môj názor ... ďakujem
Je to pekná hra, ale malo by v nej byť viac možností, aby to mohla byť fantastická hra. Tiež by mala mať viac dizajnov na oblečenie. Myslím, že existuje možnosť účesov, ale až do konca hry to nemôžem získať.
Je to super hra tekže ja mám strašne rada také hry tak to oceňujem síce mám pomaly 12 rokov ale má to baví ma to rada aj moja teta aj ona to oceňuje takže mega hra wow
Lol Lol Lol
je to zábavná hra a ľahko sa robí, ale ak vytvoríte nové veci, vaše staré veci sa vymažú a ja som mu chcel ukázať všetky moje návrhy, ale moje staré návrhy boli preč a nemohol som ich nájsť, len nové veci, ktoré ma prinútili naozaj naštvaný neodporúčam, pokiaľ sa v skutočnosti nestaráte o ukladanie návrhov, ktoré chcete vytvoriť, dajte tomu tri zastávky, pretože hra je zábavná a jednoduchá, ale vymaže vaše veci, čo ma rozrušilo, neodporúčam, pokiaľ to neurobíte nestarať sa
Je to pekná hra, ale je tu veľa reklám a kaderníctvo a niektoré oblečenie sú zamknuté
Páči sa mi táto hra, ale najväčší problém, že niektoré položky sú zamknuté, urobte prosím tento typ hry, kde nie je žiadna zamknutá položka, inak si pri hraní užijete veľa zábavy
Hra je dobrá, ale maximálne funkcie sú zamknuté a príliš veľa reklám... Ešte jedna vec, ktorú ako reklamný plagát neodstráni... musíte aplikáciu zavrieť priamo stredným tlačidlom, čo v skutočnosti nie je pre váš telefón bezpečné ... prosím vedenie, aby sa o to postaralo....
Je to jedna z tých hier typu 'Zaplaťte nám, aby ste dostali toto', a to je na hovno, pretože to vyzeralo naozaj super, ale musíte zaplatiť za vlasy a nechty a podobne. Takže ak to chcete získať pre svoje dieťa alebo niečo také, nezabudnite, že vás budú otravovať, aby ste si kúpili veci.
Je to naozaj úžasná hra!!! Dope Ak sa chcete stať módnym návrhárom, potom by vám táto hra skutočne pomohla, odporúčam vám stiahnuť si túto hru. Kto niekedy hrá túto hru, bude ju milovať. Keď to ešte raz poviem, je to naozaj, naozaj úžasné. No nič nepridáva. Žiadny problém s touto hrou, ale mali by ste zaplatiť nejaké peniaze, ak chcete všetky možnosti, dávam jej 5* hodnotenie.😘😘😍😍 Stiahnite si ju prosím
Je také pekné mať dobrého priateľa
Dávam jednu hviezdičku, pretože nemôžem prejsť cez obrazovku načítania! Zvýši sa len o 50 % a zostane tam! Zostal som a sledoval som to hodinu a nepohol som sa z 50%!
Je to tak zábavné! Ale myslím si, že majú príliš veľa zamknutých vecí. Naozaj si myslím, že by ste to mali opraviť, prosím! Inak je to najzábavnejšia hra, akú mám, akonáhle odomknete viac vecí.
Táto aplikácia je zábavou pri večeri, môžete sa pustiť do DIY comitshon s ťahaním ďalších ľudí, aby ste videli, ktorá z nich má najviac lajkov. MILUJEM TÚTO APLIKÁCIU! (nemusíte platiť).😊
táto hra je taká úžasná, že je čo robiť. ak sa vám táto hra nepáči, ste blázon. môžete navrhnúť veľa vecí. Milujem túto hru, choďte na doplnky.
Je to pekná hra, ale dávam jej 3 hviezdičky, pretože je odomknutých len niekoľko položiek a väčšina požiadaviek na svojpomocné práce sa týka vecí, ktoré sú zamknuté. Kvôli tomuto stavu nemôžeme získať lepšie skóre v hre. Takže chcem, aby ste vyriešili tento malý problém v hre. Nehovorím, že odomknete všetky veci, ale odomknite nejaké náhodné veci, vďaka ktorým bude hra zábavnejšia. Keby mala táto hra odomknutých viac vecí, tak si zaslúži päť hviezdičiek. ĎAKUJEM.
CESTA k mnohým reklamám! Keby tam neboli žiadne reklamy, bolo by to oveľa zábavnejšie. Mimochodom, pri prvom otvorení aplikácie sa vás opýta, koľko máte rokov. Stlačte preskočiť!
Myslel som, že by som to mohol použiť na to, čo som chcel, ale nemohol som. Tiež som musel zaplatiť, zdalo sa mi, že takmer polovicu!😡. To bolo také otravné TAK ODINŠTALOVANÉ!!!!!!!!!!!!! Nestojí to za 20 $ len za sekciu šiat! NEINŠTALUJTE TÚTO HRU
Hra ok ale to že dávam na objednávku veci čo sú zamknuté tak to je hamba !!! Aby sme tam robili to čo opisujú v reklame ( všetko )musíme platiť!!!! Neodporúčam, a mimochodom sa s tými nožnicami nedá strihať nedajú sa urobiť vlasy a nedajú sa vytvoriť ani obliecť šaty 👗 a všetko je zamknuté ako môžem robiť oblečenie s tými čo zákazníci chcú keď je to zamknuté !!!! ,😡😡😡☹️😤
Je to pekná hra, ale ..... Nemôžeme vytvárať vlastné návrhy! Na čo je potom táto aplikácia, ak si nemôžeme vytvoriť vlastný dizajn!? Toľko pridáva! Pri spustení hry som videl 7 pridaní!!! Prosím, neinštalujte túto hlúpu aplikáciu. Na dizajn šiat nepoužiteľné !!!!!!!!!!