Post by bleedurerudun on Feb 16, 2022 5:14:34 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
משחק מושלם אין מילים אני ממליצה בטירוף להוריד
Blockman Go Arcade keo
Blockman Go Arcade keo
המשחק הזה נהיה יותר ויותר גרוע, במלחמות במיטה המון מתעלל tnt, teaming, afk team ואחרים נוספים. אם הם יכולים להסיר את אביזרי ה-tnt הזה המשחק הזה יותר כיף למה המפתח הזה צריך להוסיף tnt זה אפילו לא כיף tnt תמיכה להתפוצץ הגנה על המיטה אבל הם משתמשים בדרך אחרת, זה להרוג שחקן מקצוען או אחרים וזה יכול ירייה אחת 5 שלו זה לגבור והמפתח יודע אבל הם עדיין מוסיפים, אתה יכול להוריד אבל זה לא יהיה כיף מקווה, המפתח יכול לראות ההערה שלי הסר TNT זה יהיה יותר כיף
הכי טוב אבא רציני המשחקים הכי כיפים בעולם ממליץ מאד להוריד
אני רוצה לחסום את השמיים אבל העדכון לא מופיע ואני מנסה להסיר את ההתקנה ולהתקין אבל זה לא מעודכן אני רוצה לשחק בבקשה תקן את הבאג
הורד Blockman Go 2.12.3 APK אנדרואיד - APKFlame
ובכן, זה היה המשחק האהוב עליי, אבל לא בגלל זה דירגתי את זה בכוכב אחד. כששיחקתי במשחק האהוב עליי, Skyblock, קיבלתי מודעה. כולל העובדה שהייתי ב-PVP באזור הכרייה. זה היה כל כך מעצבן, בגלל העובדה שפרסומות מופיעות כל 30 שניות, מה שהפך את המשחק לבלתי ניתן לשחק. 😐 אותו דבר בדיוק עבור Bedwars. נוסף על כך, מדובר ב-ripoff של Minecraft ו-ROBLOX בשילוב, אז אולי נסו להיות יותר מקוריים. הלוואי ויכולתי לתת לזה 0 כוכבים. עד אז, תקן את המודעות בבקשה! 🤨
אני לא יכול להתחבר עם חשבון FB שלי היו לי הרבה פריטים בחשבון FB שלי בבקשה תקן את הבעיה ואני אתן 5 כוכבים
תודה על עדכוני bg ועוד תוכן נוסף, מאוד הערכתי את זה. וגם תקלת ה-dup ב-blockman Go skyblock כבר לא עובדת, אתה יכול לתקן את הבעיה. תודה Blockman Go
את המשחק הזה אתה לא יכול לקנות כמעט שום דבר ויש כל כך הרבה באגים. האם אתה יכול בבקשה להסיר את gcube ולהחליף אותו ב-bcube במקום
(Blockman Go). צפיות 984. 6 Best '90s Action Movies To Watch Today · The Adorable Model For Simba In The Lion King Remake · The Best Tarantino Movie Yet.
אני נותן שיעור 1 כי אפשר למצוא כל כך הרבה באגים ותקלות וזמן מה אני עוזב אוטומטית את המשחק ובמשחק פוקימון כמה זמן אני מפסיק אוטומטית וגם כמה בעיות אני משחק שאתה צריך לתקן כמו במשחק פוקימון כשאתה צריך ספר אז אם אתה לוחץ על ספר אש אז שנה אוטומטית ואז זה ספר מים ואותו דבר בספר מים אנחנו לוחצים על אנחנו בספר אש😔 אז בבקשה תקן את זה 😟
הסיבה שבגללה נתתי את ה-BC שלה ב-2 כוכבים לגבי השדרוגים והבאגים. אני יודע שזה כיף אבל BLOCKMNA צריך לתקן באגים ולמה אתה בכלל צריך לשדרג אותו? לדעתי אתה צריך לגרום לבלוקמן ללכת למשחק בחינם לא כמו שצריך לשדרג אותו🙁
כף!!!!!!!
המשחק הזה באמת מדהים!😍 אני אוהב איך מלחמות מיטה מקבלים עוד פרסים נחמדים עבורנו!🤩 שיחקתי בו 3 שנים ועדיין משחק בו וטוחן עדיין מחכה לפרסים ואירועים נחמדים נוספים!! 😀🤩
أعلنته أعلنته في ديوهات قراءة فنون مسرحية موسيقى رائعة رائعة من منوعات موقع وشبكة قوافي الرابط الدائم إلى المفضلة لديك بعد التسجيل في منتديات بنات مودرن النسائية لا تعبر عن رأي إدارة الموقع الاتصال على الجوال نيسان للبيع هوندا للبيع شاحنات للبيع في الرياض عمائر تجارية للبيع شاحنات للبيع في الرياض عمائر تجارية للبيع شاحنات للبيع في الرياض عمائر تجارية للبيع شاحنات للبيع في الرياض عمائر تجارية للبيع في حي المرجة بمدينة نصر على الجوال نيسان للبيع هوند
המשחק הזה הוא מדהים אני אוהב את זה אבל יש אנשים שאומרים שהמשחק הזה משעמם לא הוא לא ואני יודע למה הם מספרים ככה כי העורכים של המשחק לא משנים את סגנון המשחק. אני הכנתי פעם משחק שנקרא road rash ורבים מאנשים שיחקו תוך 7 ימים בלבד לאחר חודש אחד, אני אערוך שוב את המשחק ואהפוך אותו למדהים ותודה ששיחקת את המשחק ותגרום למשחק להרגיש פופולרי
קקה
משחק ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍✊👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
זה המשחק האהוב עליי. בסוף דצמבר, היו כל כך הרבה האקרים שהייתי קוטלת הדרקון והפכתי לנסיך האובסדיאן (מבני המיטה). אבל עכשיו, המפתחים תיקנו את המשחק והאקרים נאסרו. Tysm למפתחים. ותמשיך בעבודה😘
Blockman Go. @blockmango. New game Anime All Star on Bg official version now! Get the lastest version and continue your journey!
BRUH אני מתחרט שאמרתי שאני אוהב את זה, ולמה אתה שואל אותי?!, ובכן, בכל פעם שאני מצטרף למשחק זה יראה דברים של אירוע ובכל פעם שאני אגע בהם אני אקפא והמשחק הזה מעדכן את BEDWARS כל כך הרבה וזה בחינם. יש כל כך הרבה באגים והוא מתחיל להחמיר, המשחק הזה משתמש בהרבה מקום ויש לו הרבה עדכונים שאני משתחרר, יש כל כך הרבה אירועים, חוץ מפיגור, יש עכשיו שחקנים רעילים במשחק נורמלי, וקנדה אז זה משחק מאוד דחוס וקפוא.
רק 2 כוכבים כי אני משחק sky block במשחק הזה אבל כמו 3 ימים לאחר מכן אני לא יכול להצטרף sky block שוב בבקשה תקן את זה :/ :/
אני רק צריך את המשחק הזה כדי ליהנות, אבל האקרים פשוט עפים ושוברים את המיטה ומנצחים, זה לא היה כיף ב-Giveaway והמשחק הזה צריך להוסיף באן להאקרים ולכמה עמים על אמירת מילים רעות.
אני אוהב את המשחק הזה אבל השארתי אותו ל-3 חודשים חזרתי לשחק בו שוב עד שמצאתי שכל הרונים של bedwars שלי נעלמו ניסיתי לראות אם הם נעלמו בחשבון האלט שלי כמו מה שקרה ל-main שלי אבל לא הם בסדר אז אתה יכול בבקשה לתקן את הבעיה הזו אני ממשיך להפסיד כל משחק ב-Main שלי בגלל זה
Blockman Go Arcade keo
Blockman Go Arcade keo
Blockman Go Arcade keo
Blockman Go Pelihalli ywr
Royal Girls - Princess Salon Įprastos temos zhn
שנה טובה לכולכם...בקשר למשחק הזה הוא טוב מאוד וכל כך מדהים אני אוהב לשחק ב-walking dead ו-jailbreak אבל יש לי מה לשאול אולי תשימו לב למפתחים ואיכשהו הוספתם אותו למשחק שיהיה הכי גדול שלי מתנת יום הולדת אז זו הבקשה שלי אפשר משהו לחסום כמו הוספת רובוטים שיעזרו לך לכרות ולפרוץ יערות ושרצים בדיוק כמו נושא היפקסל כמו שאתה טוחן בשביל כסף על ידי רובוטים אנג שרצים אנג אלוהים סט של שריון....כן זו הבקשה שלי thx v mch
אני משחק במשחק הזה כבר שנתיים אבל אחרי העדכון של 2.15.2 אני לא יכול להתאים אישית את הדמות שלי יותר טעינה אינסופית ועוד אחד כשאני יוצא למשהו הוא חוזר למסך הטעינה
אני כל כך אוהב את המשחק הזה אבל בעיה אחת המשחק הזה לוקח כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה MB ו-GB
למה 2 כוכבים? בגלל שיש כל כך הרבה האקרים ואוטו-קליקים במלחמות המיטה... יש לך אנטי-צ'יט או משהו... כן זה היה כיף אבל אני שונא את הרמאים האלה😡...איך לעזאזל הם יכולים לעוף (פריצה) ולהרוג רק בזריקה אחת (לחיצה אוטומטית)... בבקשה תוודא שיש לך משהו לחסום את הפריצה והלחיצה האוטומטית😔... אני מבטיח שכשתעשה את זה אני אתן לזה 5 כוכבים😁😻🤩. .. תודה.
זה נחמד אבל בבקשה החשבון שלי נפרץ ואני מאחזר אותו שוב ושוב עד שזה לא עובד אם אני משנה את הכרטיס שלי באמצעות שאלות אבטחה ושמתי אותו בסיסמה שהייתה צריכה כדי לפתוח את החשבון שלי זה אומר שהסיסמה שגויה. נסה את 12345678 אבל זה לא עבד אני חושב שזה האחרון ששאלות אבטחה עובדות תקן את זה ואני אדרג את זה 5 אני משחק במשחק הזה מאז 2018 הוא נעשה יפה יותר אבל הפך לכל כך הרבה האקרים ורמאים
המשחק המקוון המולטיפלייר הטוב ביותר שהורדתי אי פעם..אבל הסיבה שנתתי לזה 3 כוכבים היא Bc, 1. זה מפגר הרבה 2. אחרי שאיבדתי את המוטיבציה לשחק ב-bedwars, איבדתי 50% משיעור הזכייה שלי. 3.יש בריונים ב-skyblock 4. לפעמים, זה לא מצליח להקצות את המשחק או להתחבר לשרת זה הכל.
משחק ממש נחמד, הכל רעש אבל רק עוזב את עדכון האזור, מכיוון שעדכון האזור היה כאן קצת השתעממתי מהמשחק הזה אז אני מבקש בבקשה להסיר אותו בבקשה.
כול שנייה יוצה עם אני ניפסל ממש ממש גורה גם הלקי בלוק מזויף
המשחק הזה היה כיף ב-2019 עד שהיו האקרים ובכל פעם ללכת לדירוג הוא ממשיך לקרוס מסיבה כלשהי ויש הרבה האקרים ואני הייתי התכשיט ארל 1 עד שההאקרים ממשיכים לנצח ומעבירים אותי לחרב המתחיל 4 כמו יאללה אבל אם אתקן את הבאג הזה אני אמחק את ההודעה שלי ואדרג 10/10 אבל אני מעדיף לשחק במיינקראפט ובגרסת 2019 של בלוק מנגו
מאביחי
נתתי את זה לשלושה כוכבים כי כשניסיתי ללכת ומזל חוסם ילדים רעים אנשים ממשיכים להרוג אותי ואני מנסה להיות חברים וכשאני נכנס לפרוץ לכלא לא אכפת לאנשים והם ממשיכים להרוג אותי בכל פעם שאני שודד או כשאני שוטר אני אף פעם לא יכול להכיר חברים במשחק הזה רק כשאני ב-Skyblock אז זה בעצם גורם לי לבכות מתישהו ועושה אותי מאוד עצוב