Post by bleedurerudun on Feb 16, 2022 5:17:43 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ досвід безкоштовний ▞▞▞
▞▞▞ Toy Army: Draw Defense 2022 version ▞▞▞
це не так, як сказано в додатку
це хороша гра, але раунди дуже легкі
Реклама, реклама, реклама, ой, не можна відтворювати
Це дійсно хороша гра, я її люблю. Я думаю, що ти повинен мати можливість грати з друзями:]
Не можу грати без реклами... Забагато реклами!!
Дуже багато реклами
Toy Army: Draw Defense ስልት fkla
Тарун Кумар
Гра вилітає на деяких рівнях
Це було гарно, але багато реклами, я збирався поставити їй 5 зірок, але так багато реклами та трохи глюки
Знову ще одна жадібна гра, де кожні 5 секунд у вас з'являється реклама. Дуже дратує те, як стали ігри Гул.
Після кожної місії у вас є можливість отримати звичайну кількість золотих монет і переглянути рекламу за додаткову плату, але кнопка заявки не працює, тому вам доведеться дивитися рекламу. Гра дуже проста і весела, але через проблеми з рекламою я поставлю їй 4 зірки
не так багато ідеальної реклами
Ви повинні помилитися у своїй грі
краща гра, ніж pubg 😁
Непогано
Toy Army: Draw Defense Strategi wfto
це круто погоджувати інших і мати багато РОЗВАСИ
DC Legends: Fight Superheroes Rol Oyunu zij
Це досить хороша гра для цифрової деструктивної розваги. Дві мої найбільші проблеми – це величезна кількість примусової реклами, навіть якщо ви вирішите втратити винагороду, вам все одно показують рекламу, і тепер доводиться сидіти через це, не отримуючи нічого. Інша проблема – це невідповідність фізики. Ви можете вибити всі опори цокольного поверху, крім однієї або двох, і якимось чином один, два або навіть більше поверхів якось все ще стоять і підтримуються цими балками. Тому точність безглузда.
ця гра 🎮 крута 👍😎 Мені подобається!
Не встановлюйте цю гру, це дуже важко, ви, мабуть, не хочете цю гру, на мій погляд, це як нудно, це моя думка, але перевірте її, вам не потрібно її зберігати, просто перевірте, айра Кріс бреше про гра
це як інші ігри захисту від нічиї дивовижно!
Це дійсно гарна ☺ 🎮гра
Мум
я не можу купити одиниці до кінця оголошення, будь ласка, виправте це, мені подобається гра, але виправте оголошення, будь ласка
дуже класна гра ☺
весело тільки почалося, різне, як танки, літаки, кораблі, солдати.
Я думав, що ця гра була гарною, коли я вперше її побачив, але коли кожен раунд закінчується, вона змушує вас отримати x2 x3 або x4 готівки, і ви повинні дивитися рекламу. Це дуже дратує, і вони повинні змінити це за бажанням, щоб отримати x2 3 або 4 готівки. Ця гра також досить погана.
Це дуже дивовижна гра
Дивитися рекламу – це нормально, а змушувати – ні. Сміття.
забагато додати
Пристойна гра, але після кожного бою вона дає вам можливість отримати нагороду без відео, але якщо ви натиснете її, вона все одно покаже відео. Жахлива практика.
Мені дуже подобається гра, але я б хотів не так багато одиниць, але п’ять зірок, якщо ви додасте більше одиниць. І вам не потрібно дивитися додавання.
Я можу грати
Toy Army: Draw Defense रणनीति sejg
це не так погано
Це чудова гра, але я отримую багато грошей у іграх, тоді я обмежений 5 покупками карток, а потім отримаю одну безкоштовну з додаванням, яку не можна пропустити, тому я більше не можу купувати карти. Я вимикаю мій Інтернет, коли я на вулиці, і тоді я не можу, але більше одиничних карт
Toy Army: Draw Defense સ્ટ્રેટેજી vdbv
Toy Army: Draw Defense 전략 ckj
Яка гра
захоплення грошей