(iOS) Cooking Travel - Food truck fast restaurant kóduje viac primogemov
Feb 16, 2022 5:49:21 GMT 12
Post by bleedurerudun on Feb 16, 2022 5:49:21 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje viac primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Travel - Food truck fast restaurant 2022 version ▞▞▞
Bavila som sa, kým som nedosiahla úroveň burger trucku! Hra začala neustále zamŕzať, čo mi znemožňovalo dostať sa cez úroveň. Musím znova a znova čapovať, aby som podával jedlo, čo spôsobuje meškanie a prichádzam o zákazníkov napriek tomu, že mám vylepšené spotrebiče a prísady! Prosím, opravte tento problém čo najskôr. Páči sa mi táto hra a nechcem ju odinštalovať. Ale ak bude mať takéto problémy so zamrznutím, obávam sa, že ju budem musieť presunúť do koša!
Veľmi zábavná hra
Milujem túto hru, ale teraz sa neotvorí.
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strategi rlaa
Toto je úžasná hra na varenie, vďaka chlapi, čo robia Covid-19, ste najlepší na to, čo sa práve deje, vďaka a nech vás Boh žehná kolegom a rodinám
Niekedy log, ale táto hra ma baví
dah main dua lori dah tahu. tiba2 hilang. lepas tu reset lepas tu nak main balik tak boleh. suruh cari kunci. nak cari macam manaz nak main tak boleh. už čoskoro je
Malá skúsenosť, pretože dnes hrám
Je to cool, ale páči sa mi to
Milujte túto hru tak veľmi
Milujte túto hru na varenie, vyskúšajte ju a budete ju milovať
Nemôžem prejsť 33. úrovňou pekárne.
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strategiya tik
Hral som všetky hry na varenie a táto je super zábavná a má roztomilú grafiku. Mnohé z týchto hier sú nefunkčné a to sa ešte nestalo. Ak sa tak stane, aktualizujem. Zatiaľ je všetko dobré. Milujem to!
Krásne 😊😊
Je to naozaj užitočné, naozaj to milujem, žiadne reklamy. Ale dal som štyri hviezdičky, pretože sa to nepodarilo, aj keď som to urobil správne.
Airplane Chefs: Cooking Game Arcade tnt
Toto je zábavná a náročná hra! Naozaj sa mi táto hra veľmi páči!! Myslím, že je to fér a reklama ma neobťažuje, pretože si tu a tam rád robím prestávky a navyše vám to umožní zdvojnásobiť svoje mince na 30 sekúnd alebo menej reklamy... Good Job Developers..
Mám rád hru, je náročná, ale reklamy ma prinútia skončiť. Je to cesta k mnohým reklamám. Stal som sa otravným
Skvelá hra veľmi zábavná
Inštaloval som dvakrát. V oboch prípadoch sa po kliknutí na tlačidlo Prehrať nestane nič iné, len kamión idúci po ceste.
Tieto hry vás neposunú na ďalšiu úroveň, keď ste v tom dobrí, chcú vás podvádzať, držia vás na rovnakej hracej ploche celé hodiny, všetci musíte zastaviť býka, preto ľudia tieto hry nehrajú
Nemôžem hrať japonskú kuchyňu, najmä posledný kamión Oishi O Bento prečo?? 😔😒
Táto hra je super a fantastická páči sa mi!!
Je to veľmi zlé 👎👎👎👎hra podobne ako táto chaih hra
Držať sa nezačne ďalšia úroveň,!!!!
Neviem problém s touto aplikáciou Videl som hru na telefóne priateľa a rozhodol som sa ju stiahnuť Keď som to urobil, hra neprejde na ďalšiu úroveň, nechá ma hrať iba jednu úroveň a potom ma prenesie na domovskú obrazovku Mali by ste chybu opraviť, pretože ste to už vyskúšali sedemkrát. Ďakujem
Sťahujem všetky vaše hry a skúšam a všetky hry boli úžasné a dúfam, že toto je úžasná hra a stiahnem si ju, milujem vašu hru
Je to najhoršia hra v celom obchode s hrami🤦♀
Milujte túto hru, môžete ju hrať celé hodiny!
Rubbish game Kúpil som si booster pack 4.49 a nikdy som ho nedostal. Bez vrátenia peňazí a bez komunikácie 😡 keby som mohol dať žiadne hviezdičky, tak by som. Oh, aktualizujte všetkých teraz e-mailová adresa neexistuje ...aký šok...akonáhle poviete, že je do toho zapojený paypal, podvodníci sa dostanú pod zem, urobte si láskavosť a vyhnite sa akejkoľvek hre od tejto podvodnej spoločnosti
Kúpil som si taco party pack za 3 doláre, zobral si mi peniaze, ale nedal si mi nič!!!
Hra mysle
Príliš veľa reklám a zákazníkov začne prichádzať naraz, aj keď som jedlo rýchlo varil.
Zatiaľ je to skvelá hra.
Milujem túto hru Varenie Cestovné-jedlo Truck Reštaurácia..
Urobiť viac ako 3D hry na varenie, ale páči sa mi aj táto hra
Cooking Travel - Food truck fast restaurant உத்தி icjw
Mám rád túto roztomilú jednoduchú hru.