Post by bleedurerudun on Feb 16, 2022 5:27:13 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί πλήκτρα σφάλματος ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
BLOCKMAN GO: BLOCKY MODS νομίσματα και διαμάντια Ελεύθερος ... casual, παιχνίδια Arcade, παιχνίδια δράσης, παιχνίδια προσομοίωσης, Trivia, παιχνίδια καζίνο,
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Περιφερειακή ενημέρωση, ενοχλητικά σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν, τοξική κοινότητα, χάκερ, καθυστερήσεις... #BringBackOldBG
telio
Δαξί είναι
Το καλύτερο παιχνίδι του!!! Αλλά γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στο facebook και τον εαυτό μου
Dragon King Fishing Online-Arcade Fish Games
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει και τα bedwars είναι πολύ καλά, αλλά αυτό που μισώ κυριολεκτικά ότι κάθε παιχνίδι πληρώνει για να κερδίζεις ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ είναι έτσι ;( τέλος πάντων υπάρχουν επίσης πολλά σφάλματα και σφάλματα, αλλά μισώ την αμοιβή για να κερδίσεις ugh! :/
Είναι καταπληκτικό έχει τόσα παιχνίδια! Γλειτοσα 18mb από αυτό το παιχνίδι! Κατεβάστε το δεν θα το μετανιώσετε! Αν θέλετε να με κάνετε φίλη είμαι η HARA YT.GR
Είναι πολύ διασκεδαστικό και το παιχνίδι, βρήκα μερικούς φίλους του pilipino, οι άλλες ενημερώσεις είναι πολύ καλές όπως τα κομμάτια είναι πολύ χρήσιμες, υπάρχουν περισσότερες ενημερώσεις, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για τους χαρακτήρες και αυτό το παιχνίδι δεν έχει καθυστέρηση, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά σφάλματα, μερικές φορές, i δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συνομιλία και δεν μπορώ να συμμετάσχω στους άλλους φίλους μου λόγω της έκδοσής τους, γι 'αυτό δίνω 3 αστέρια...
Μηνετε το Blockman go στις 3 ωρα ειναι πολυ τρωμακτικο ομως ειναι ωραιο όταν δεν ειναι 3 ωρα στις τρις ιωρα που το παιξα τα κανα πανω. Χεστικα
Τόσοι πολλοί άνθρωποι είπαν, γι 'αυτό λέω σε παρακαλώ να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει. arr αλλά αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό έχει πολλά παιχνίδια bed wars egg wars sky wars περισσότερα. και επίσης δίνει τόσα πολλά δωρεάν βραβεία. οπότε κατεβάστε το blockman go τώρα .👍❤️πολύ καλό παιχνίδι.
Είναι ορεω αλά στα καινούρια παιχνίδια και επανεκκινεί το παιχνίδι. Σας προτινό ΝΑΤΟ κατεβάσετε κι εσείς!!
Γιατι δεν αφηνει τον φιλο μου να μπει ρε γκειδες
Σχεδόν άψογο
Blockman Go ארקייד vmkm
Το Blockman go το 2018 και το 2019 ήταν τέλειο. Τώρα τα αντικείμενα που κοστίζουν πολύ είναι δωρεάν 🤡 και δεν θυμίζει το παλιό bg 3 αστέρια μόνο για το παλιό bg
Ο χρήστης RoyalDeputy στο Twitter: "New Game Trainers ...
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Аркади gkka
Δίνω ποσοστό 1 επειδή μπορούν να βρεθούν τόσα πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες και κάποια στιγμή φεύγω αυτόματα από το παιχνίδι Και στο παιχνίδι Pokemon κάποια στιγμή σταματάω αυτόματα και επίσης ορισμένα προβλήματα είμαι παιχνίδι που πρέπει να διορθώσετε Όπως στο παιχνίδι Pokemon Όταν χρειάζεστε ένα κάντε κράτηση, οπότε αν κάνετε κλικ στο βιβλίο φωτιά, αλλάξτε αυτόματα και μετά είναι βιβλίο νερού και το ίδιο στο βιβλίο νερού κάνουμε κλικ στο εμείς στο βιβλίο φωτιά😔 οπότε παρακαλούμε διορθώστε το 😟
Τέλειο κατεβάστε το. Μπορείς να το παίξεις και με φίλους.Το μόνο που δεν με ευχαριστεί είναι ότι μου κολλάει το Megga wars.Φτιάξτε το.
Γιατί δίνω τρία αστέρια είναι επειδή υπάρχουν τόσα πολλά σφάλματα που μερικές φορές βλέπω χάκερ να πετούν στον χάρτη.
Α καλα το ηλιθο δεν ξερει να γραφει παιχνιδι
Blockman GO is an enjoyable game which you can engage in entertaining clashes in on the list of numerous mini games the app consists of. Go into
ART TV APK 1.0 - Android, iPhone, Windows
Η νέα ενημέρωση είναι εξαιρετική, είναι πολύ βαρετό όταν παίζεις κρεββατοκάμαρα με χάκερ
ωραίος
Αυτό είναι το παιχνίδι είναι runied επειδή δεν μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν πτέρυγα υπήρχε μια εκδήλωση του Halloween αν δεν συμμετάσχουμε, οπότε δεν μπορούμε να πάρουμε wing, οπότε αυτό δεν είναι δίκαιο👎👎👎( και υπάρχουν τόσοι κακοποιοί nub που κάνουν κατάχρηση pls αφαιρέστε καλάμι και καλάμι ψαρέματος και tnt κ.λπ. αυτό το νέο iteam είναι runied nubs πάντα το κάνουν κατάχρηση, οπότε όλοι οι bgtubers παραιτούνται
Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ διασκεδαστικά...Αλλά μερικοί παίκτες μισούν τις βδέλλες,δεν χρειάζεται να μισούν τις βδέλλες γιατί...Καταφέρνουν με σκληρή δουλειά...Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα σε αυτά τα παιχνίδια..The Big Bug is When we use Τα Gcubes μας...Π.χ.: Αγοράζουμε κατοικίδια σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν το καταλάβαμε και σπαταλήσαμε τα Gcubes μας (χρήματα) Οπότε διορθώστε το σφάλμα...Ελπίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι καλύτερο από την παλιά έκδοση...😀
Iollol Ol ... Njsjsjdj . . .
Ότι καλλίτερο δεν έχω λόγια 👍👍👍
Στο άλλο μου το κινητό μου είχε πει ότι πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό και τώρα τα έχω χάσει όλα pls φτιάξτε το!!! Παρόλα αυτά είναι καλή εφαρμογή γιατί έχει πολλά παιχνίδια και δεν της περνει 10ωρες να γινει
βγάλτε ΤΑ acount και τα password!Όλη την ώρα αυτά έκανα βγάλτε τα!Σας παρακαλώ!
Παω να μπω σε ενα minigame και λεει οτι το map δεν φορτωσε τι γινετε ρε
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ διασκεδαστικό, μέχρι που ήρθαν χάκερ και σφάλματα. Συνεχίζω να βλέπω χάκερ στα BEDWARS και είναι πραγματικά ενοχλητικό!.. Η κατάταξή μου ήταν χρυσός και έγινε πίσω σε ασήμι και νωρίτερα άλλαξε σε χάλκινο!..
ωραιο παιχνιδι αλλα δεν με αφηνει να μπω παρακαλω φτιαξε το
Είναι πολύ καλό γιατί είναι μια εφαρμογή που έχει πολλά mini games απλά παιδιά τελειο
Αυτή η ενημέρωση έχει καταργήσει πολλές επιλογές από τη Βιβλιοθήκη και δεν μου αρέσει επειδή πήραμε περισσότερα στοιχεία από εκεί και αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν είναι καλή. Ελπίζω να ψάξετε σε αυτό το θέμα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι λειτουργεί καλά
Το χαριτωμένο είναι το παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό! Πολύ διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά δεν μου αρέσει πολύ η νέα ενημέρωση όπου δεν μπορείς πλέον να παίξεις με παίκτες από διαφορετική χώρα. Παρακαλώ, πηγαίνετε blockman, θα ήθελα πολύ αν μπορούσα να παίξω ξανά με τους φίλους μου από διαφορετικές χώρες. Υπήρχαν παίκτες που πετούσαν σε bedwars/tnt tag.
Είναι τώρα ένα πολύ καλό παιχνίδι και τώρα διορθώνει όλα τα σφάλματα, αλλά θέλω να μπορώ να παίξω με τον φίλο μου σε skyblock σε περιοχές εξόρυξης και γιατί το βαθμολογώ με 3 αστέρια επειδή το παιχνίδι κατάταξης είναι τόσο άδικο, είμαι στο jewerley 3 και στον εχθρό μου Είναι τόσο άδικος ο κυνηγός δράκων και ο πρίγκιπας του obsibian
Έτσι το παιχνίδι δεν έχει καν διορθώσει σφάλματα
πολύ καλό
Κακό . Απαιτεί χώρο στο τηλέφωνο για να παίξετε ένα παιχνίδι. Εντελώς κακό
Λατρεύω το παιχνίδι αλλά ξόδεψα 1.000 πλήκτρα στους πολέμους κρεβατιού δεν μου έδωσε ένα Leeching 3 και προστασία lvl 3 Διορθώστε αυτό το παιχνίδι με το ποσοστό πτώσης των βδελλών κάντε το ένα καλό ποσοστό πτώσης Όπως 79% ή 36% Δεν θα παίξω αυτό Το παιχνίδι πλέον θα πάω στο Roblox γιατί είναι υπέροχο 👍 Και επίσης μερικοί παίκτες εγκαταλείπουν λόγω των χρηστών του Tnt και του κακοποιού αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για πλούσιους Δώστε στους beautiful persons ένα βδελάκι 3 και κάποιοι παίκτες είναι τοξικοί
🥳🥳😎😎😎😎😎🥳🥳🤓
Ένα παιχνίδι που κάνει τον αγαπημένο μου και παίζω για 2 χρόνια και 6 μήνες, αν όλοι οι παίκτες μπορούν να πάρουν τουλάχιστον 60 G κύβους που θα είναι τόσο πολύ. Καλό, έτσι έδωσα 5 αστέρια
Υπάρχει ένα σφάλμα στο skyblock, οπότε όταν ωοτοκώ τότε πέφτω μέσα από μια τρύπα που δεν κάνω. Παρακαλώ διορθώστε αυτό το σφάλμα. Τότε θα ξαναδώσω 5 αστέρια.
Λατρεύω το παιχνίδι που τώρα το παίζω εδώ και 5 χρόνια το έχω στο tablet και στο τηλέφωνο το παίζω σχεδόν κάθε μέρα τα γραφικά είναι καλά ένας τόνος χαρτών οι φρυριούτες μου είναι vice city bed wars skyblock και skyblock lucky block είναι ένα καλό παιχνίδι για πολύ καιρό και πρέπει πραγματικά να το αποκτήσετε
Πρόβλημα με την ανταλλαγή μηνυμάτων σε συνομιλία με φίλους που εμφανίζεται για 3 ημέρες, διορθώστε το παρακαλώ